Besök oss
karta

Besök oss

Välkommen till vår butik

Öppet mån-fre 09.00-16.00

Om du vill uppleva våra produkter, vårhistoria och vårt hantverk på riktigt nära håll, då är du varmt välkommen att hälsa på oss. Garveriet och skomakeriet ligger på samma tomt som där allting startade 1929. Vår by heter Sattajärvi, 2 mil söder om Pajala, och här bor 350 personer. 

Vi erbjuder grupper guidade turer i garveriet och skomakeriet under förutsättning att ni bokar innan. Ni kan alltid på egen hand besöka garverimuseet som står öppet året om. I butiken finns större delen av vårt sortiment.

Garverimuseet

Garverimuseet kom till för att visa hur den gamla metodens garvning gick till. Det gamla byagarveriet byggde helt på den vegetabiliska metoden med garvämnen från växtriket, gran-, vide- och ekbark. Ett intressant och upplysande besök för den som är intresserad.

Varmt välkomna till oss på KERO´s!

Fri frakt & fria returer

Nu blir det enklare att handla på kero.se

Just nu handlar du med fri frakt och fria returer för order över 1500 SEK. Vi värnar om att det ska kännas enkelt och tryggt när du handlar på kero.se. Fri frakt och fria returer gör det praktiskt för dig som handlar skor och accessoarer online.

Fri frakt & fria returer
Vid order över 1500 SEK

Välkommen återförsäljare!

Vi hoppas du ska ha en trivsam upplevelse på kero.se

- Order över 8 000 SEK är fraktfritt.
- Vid beställning av renskinn tillkommer alltid en fraktavgift.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss 0978-600 00.
Hälsningar från Kero