Fri frakt & fria returer inom Sverige

Vid order över 1500 SEK!
/

FÖRLÄNGD BYTESRÄTT

Fram till 31/12

Upplev

Johanna N

Johanna N

Johanna är Umetjejen som brinner för hållbarhet, globalisering, rättvis handel och slow fashion. Detta för hon samman med sitt intresse för smycken och mode genom företaget JohannaN.

Företaget startade hon upp tillsammans med hantverkande samarbetspartners från Thailand. Och att det blev just Thailand har sina anledningar, där finns det nämligen stora fyndigheter av zink och koppar som man i sin tur skapar mässing av. Vilket är det material JohannaN skapar sina smycken av. Mässinghantverket är idag rätt sällsynt och finns endast på ett fåtal platser i världen, bland annat Thailand.

I JohannaNs produkter möter norrländsk design thailändskt hantverk och ger köparen tidlösa och unika smycken av god kvalitet. Vilket återspeglar Johannas vision om en mer hållbar konsumtion, där kvalitet går före kvantitet och medvetenheten om produktens livslängd ökar.

För mig är Kero kvalitet och hållbarhet. Lokalt hantverk som förvaltar men också förnyar traditionella mönster, modeller och material, är något jag verkligen älskar. Jag har aldrig fått så mycket komplimanger som för mina Kero-kängor, säger Johanna.

Snötassens historia

I näbbskon Snötass möts det urbana och moderna med vårt klassiska...
Läs mer

Vegetabilgarvat renskinn

Renskinn från Kero Leather AB är garvade vegetabiliskt med garvämnen...
Läs mer

Andra generationen

1976 lämnade Yrjö över företaget till de sju...
Läs mer