Upplev

Magdalena Fjällström

Magdalena Fjällström är Tärnabytjejen som spås bli nästa Anja Pärsson. Nu senast tog hon SM-silver och i bagaget har hon juniorguld från både OS 2012 och VM 2013. När pjäxorna inte sitter på pryder hon fossingarna med Keros Bynäbb.

1995 föddes ännu en alpin skidstjärna i Tärnaby, Magdalena Fjällström. Redan tre år gammal stod hon på skidorna för första gången. Idag, 16 år senare, har hennes passion och hårda arbete i backen gett resultat. 2010 åkte hon hem guld i Ungdoms-SM, 2012 guld i Ungdoms-OS, 2013 guld i Junior-VM, intog en 13:e plats i världscupen 2013 och nu senast tog hon silver i SM 2014.

- Att vinna Junior-VM förra året var otroligt häftigt. Jag var fortfarande yngre junior vilket innebar att jag fick tävla mot de som var tre år äldre. Just den dagen stämde allt för mig och känslan att ta hem guldet var riktigt skön, berättar Magdalena.

Det föll sig naturligt att bli Kero-ambassadör

Som uppvuxen i Tärnaby med närhet till naturen har det naturliga alltid spelat en stor roll i Magdalenas liv. Maten hon äter kommer från skogen och sockarna som värmer fötterna har mamma stickat. Igenkänningen med Keros produkter blev därför total.

- För ungefär ett och ett halvt år sedan såg jag på Keros hemsida att de hade en klubb för ambassadörer där man kunde ansöka om medlemskap. Jag blev väldigt intresserad och skickade genast in en ansökan. Idag är jag väldigt stolt över att vara Kero-ambassadör och visar mer än gärna upp deras fina produkter världen över. Det jag uppskattar mest med dem är att de är så fina och välgjorda. Min stora favorit är Bynäbben, de passar till det mesta. Det är verkligen perfekt för mitt liv eftersom jag ena dagen gästar morgonsoffan i TV4 och andra dagen hoppar på ett flyg mot snöiga alper, förklarar Magdalena.

När skidorna får vila

När Magdalena spänner av sig pjäxorna och ställer undan skidorna försöker hon att koppla av och tänka bort skidåkningen. Hon tycker om att vara ute i naturen och spenderar gärna sin fritid med skoter, fiske och cross.

Andra generationen

1976 lämnade Yrjö över företaget till de sju...
Läs mer

Anna Lengstrand

Anna Lengstrand är smyckestillverkaren och fotografen med rötter i byn...
Läs mer

Snötassens historia

I näbbskon Snötass möts det urbana och moderna med vårt klassiska...
Läs mer
By Formsmedjan. Powered by Yago