Företagspresenter

Företagspresenter

Vill Du ge dina medarbetare eller kunder något som uppskattas? Då kan det passa bra med genuina produkter från KERO´s. Hos oss finner ni alltid något både till kunder och till anställda som garanterat används. Vi har allt från knivar och friluftsutrustning till kontorsaccessoarer. Ni kan naturligtvis få er produkt anpassad med egen prägling eller förpackning.
Tillverkningen av skinnprodukter sker fortfarande i Sattajärvi, 2 mil från Pajala i Norrbotten och har så gjort sedan 50-talet. Vårt klimat och vår historia har tvingat fram produkter som tål att användas, och det ligger mer än en sanning i ordspråket ”seg som en norrländsk fura”. Förr var produkternas pålitlighet förknippad med överlevnad - idag är den ett kvalitetssignum som användarna är stolta över.
Kontakta oss för mer information och priser gällande företagspresenter.

Marknad och försäljning

Emma Kero
Tel: +46 978 600 00
Mail: emma(at)kero.se

 

 

Fri frakt & fria returer

Nu blir det enklare att handla på kero.se

Just nu handlar du med fri frakt och fria returer för order över 1500 SEK. Vi värnar om att det ska kännas enkelt och tryggt när du handlar på kero.se. Fri frakt och fria returer gör det praktiskt för dig som handlar skor och accessoarer online.

Fri frakt & fria returer
Vid order över 1500 SEK

Välkommen återförsäljare!

Vi hoppas du ska ha en trivsam upplevelse på kero.se

- Order över 8 000 SEK är fraktfritt.
- Vid beställning av renskinn tillkommer alltid en fraktavgift.

Har du frågor eller funderingar? Kontakta oss 0978-600 00.
Hälsningar från Kero